Adventi koszorú készítése – ötletek

28 11 2009

Adventi koszorú ötletek

Kora reggel sietve láttunk neki a böngészésnek, hogy megtaláljuk a legszebb karácsonyi koszorúkat az interneten, hiszen egyrészt ez az első bejegyzésünk az ünnepi időszakkal kapcsolatban, másrészt így pár nappal advent első vasárnapja előtt időszerű felkeresni egy kiforrott ötlettel kedvenc virágosunkat vagy nekilátni sajátkezűleg a munkának.

Ahogy azt a fotók is igazolják, számtalan kreatív megoldással lettünk gazdagabbak pár óra leforgása alatt. Úgy gondoljuk ezek a karácsonyt váró koszorúk tökéletesen alkalmasak arra, hogy inspirációt adjanak, hiszen a családi fotók, déli gyümölcsök, jégbe fagyott termések, ódon tárgyak vagy éppen a pelusok korántsem megszokott kellékei egy adventi koszorúnak és jó érzékkel kombinálva különleges hatást érhetünk el velük.

Minden szülőnek boldog perceket fog hozni a kicsikkel való közös ötletelés és megvalósítás, ne mondjunk le a kitűnő lehetőségről!!!

Karácsonyi koszorú ötletek

Adventi koszorú általában

Fenyőágból készített kör alakú koszorú, melyet négy gyertyával díszítenek. A gyertyák színe katolikus körökben egy rózsaszín kivételével lila. Az első koszorúban 19+4 gyertya volt, jelképezve a hétköznapokat is.

A gyertyákat vasárnaponként gyújtják meg, minden alkalommal eggyeltöbbet. A világító gyertyák számának növekedése szimbolizálja a növekvőfényt, amelyet Isten Jézusban a várakozónak ad karácsonykor.

Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: hit, remény, szeretet, öröm.

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: